Tja det har vi nog alla lite olika åsikter om, Eller?

Jag redogör här vad min åsikt är sen bestämmer såklart du helt och hållet själv, och jag tillverkar det du vill ha såklart, kom ihåg det.

Vigselringar sitter på vänster ringfinger, det är vi nog alla rätt överens om.

Bär du en ring ser du förlovad ut, bär du två ser du gift ut, som kvinna, varför mannen bara har en ring kan man ju fundera över, jag vet inte men har väl mina funderingar, om det va så att man aldrig skulle veta.. att det skulle bli lite mer spännande? Jag har faktiskt ingen aning men så här är det, vare sig du vill eller inte.

Några få säger att det inte spelar någon roll om dom ser gifta ut, men dom flesta köper ju vigselringar för att signalera att jag är gift, och då vill man kanske inte att det ska misstolkas.

Jag tycker att vigselringar ser ut på ett speciellt sätt, jag kan inte alltid säga vad det är som gör det, men när jag ser det så vet jag.
Två släta ringar bredvid varandra = gift
En slät en alliansring med diamanter = gift
En slät ring med en enstensring = gift

Sen har vi dom som ”glider” lite

Fakta - VigselringFakta - Vigselring

Tex. den här rosringen, bär man den helt själv, även om man gör det på vänster ringfinger skulle jag inte tänka att det var en förlovningsring men när man lägger den bredvid antingen en slät eller en alliansring då blir det genast ett ”vigselringspaket” (mitt påhittade ord)

Fakta - VigselringFakta - Vigselring

 

En sak till som är viktig om man väljer att bära något som inte direkt ser ut som en vigselring, är att ni båda två är överens.

När jag gifte mig andra gången sa jag till min man att jag bara ville ha en stor diamant i en ring, det spelade inte så stor roll om jag såg gift ut, vi hade båda varit gifta tidigare och den här gången kändes det annorlunda, de e ok sa han, men efter några dagar så kröp det fram att han ville att jag skulle se gift ut!
Ok sa jag och gjorde en ring till, och nu känns det väldigt skönt att bära två ringar,
jag gillar att se gift ut!

Det finns en massa att prata om hur man upplever allt det här, välkommen in till butiken så provar vi och ser vad just ni tycker, det viktigaste är ju att dom ringarna ni väljer ska kännas helt rätt för en er, jag gör mitt bästa för att ni ska komma dit!

Annika

0