Här vill jag visa lite fina exempel på vad man kan göra med sitt gamla guld om man vill behålla tex en gravyr, ett minne, men ändå göra det till sitt egna.

Nån gång vill man uppdatera sitt egna, tex sin vigselring en annan gång vill man bära något ärvt men göra det till sitt. Då gäller det att behålla och lägga till något, en sten, en pärla, en blomma…

Ring / Silverarmband - Före

Före

Ring / Silverarmband - Efter

Efter

Här är det en ärvd vigselring som blev ett hjärta på silverarmbandet, vi hängde även dit en guldros vid låset.

Alliansring - Före

Före

Alliansring - Efter

Efter

Här är en ärvd alliansring som behövde komma bort från känslan att vara just en alliansring, den fick kanter i rödguld och vips blev det något nytt till den nya ägaren som ändå ville känna igen/komma ihåg ringen som en gång tillhört någon kär släkting.

Vigselring - Guld - Före

Före

Vigselring - Guld - Efter

Efter

Här är det en bortgången och älskad makes vigselring som blivit något helt nytt!

Slät ring - Före

Före

Slät Ring - Efter

Efter

En slät älskad och ärvd ring med gravyren intakt, fick en fattning i vitguld med en vit sten i, det blev något helt nytt. Sen har jag med datorns hjälp bytt färg på stenen för att du ska kunna få inspiration hur det skulle kunna se ut med en färgad sten!

Dubbelring - Före

Före

Dubbelring - Efter

Efter

Här är två ärvda släta ringar omgjorda till något eget, all gravyr finns kvar, men helt plötsligt blev det en fin ring att bära för nya ägaren. Du kan välja en sten med färg, en röd rubin eller en blå safir? Du väljer och bestämmer!

Slät vigselring - Före

Före

Slät vigselring - Efter

Efter

En gammal slät vigselring fick nya diamanter, ringen är orörd på insidan och all gravyr kvar.

Klockkedja - Före

Före

Klockkedja - Efter

Efter

En gammal klockkedja som fick några överblivna pärlor från ett pärlcollie som var för långt, pärlorna räckte även till ett par fina örhängen som passar till.