In Nyheter

Mats Rosqvist - GuldbrosDet började med att jag jobbade extra på Guldbros i slutet på 70-talet det var då jag bestämde mig för att bli guldsmed, Mats Rosqvist som har drivit det sen dess är min farbror.

Jag gick min väg genom olika skolor och verkstäder och han sin. Nu, många år senare flyttar vi ihop i min lokal på Österlånggatan allt kommer att vara som vanligt men ändå nytt.

Jag kommer att kunna ha längre öppet på dagarna det känns bra tycker jag sen kanske du stöter på Mats istället för mig, men jag lovar det går precis lika bra att prata med honom som med mig. Om jag inte är på plats tar Mats emot dig sen är det jag som gör jobbet, precis som vanligt.

Vi kommer att hjälpas åt att driva butiken, det kommer att finnas ett ännu större sortiment ännu mer kunskap och ännu mer bra ideer för att du som kund ska bli ännu nöjdare!

Väl mött till en ny butik som är precis som förr, fast bättre!

Annika

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0